Sizzling Hot 6 extra gold

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Role 5

Green Tube își îmbunătățește video sloturi de succes, așa că Sizzling Hot 6 Extra Gold nu face decât să fie același joc de fructe, dar cu o rolă în plus. 5 linii plătitoare, 6 role, RTP de 95,09% și un jackpot de 375000 de monede. Sizzling Hot 6 Extra Gold online aduce un surplus de dinamism jocului, jucătorii fiind puși în fața unei noi provocări: ce oferă în plus rola adițională? Descoperă totul alegându-ți un cazino în care să joci Sizzling Hot 6 extra gold online!

Caracteristici Sizzling Hot 6 Extra Gold

Multe jocuri marca Green Tube/Novomatic se axează pe reluarea într-o formă diferită a unui succes la public. Sizzling Hot 6 extra gold nu face excepție de la regulă (este de așteptat și varianta De Luxe); se pariază între 0,05 și 50 de monede, iar câștigurile pot fi obținute în ambele sensuri. Formulele cu cinci simboluri aliniate îți oferă câștiguri atractive:

  • Șeptarii vin cu 15000 de monede;
  • Strugurii și Pepenele te recompensează cu 2000 de monede;
  • Scatter-ul remunerează cu 1000 de monede;
  • Cireșele, Prunele, Lămâile și Portocalele îți aduc 500 de monede.

Lipsesc învârtirile gratuite, așa că te poți aștepta la un surplus bănesc doar din combinațiile norocoase și din runda Gamble. La apel lipsește și simbolul Wild, dar Scatter își face treaba binișor (1000 de monede).

Cum să obții câștiguri mai bune la Sizzling Hot 6 Extra Gold 

Volatilitatea Sizzling Hot 6 extra gold slot este mică/medie, cu un avantaj la casă de 4.91%. Poți juca pe mize reduse ca valoare, iar câștigurile pot fi crescute în runda Gamble. Îți este oferit un câștig de 5000x miza, așa că poți faci bani frumoși. În rest, jocul este ușor de manevrat, nu necesită decât ceva noroc și banii sunt gata să ajungă la tine-n buzunar!

Sizzling Hot 6 Extra Gold –– câștiguri mai numeroase!

Sizzling Hot 6 extra gold produce aceleași efecte încântătoare precum și celelalte variante ale video slotului Green Tube. Descoperă-i rola în plus și câștigă cele 375,000 de monede!