Sizzling Hot Deluxe

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Role 5

Sizzling Hot Deluxe – Recenzie Slot

Despre joc

Ce ar fi lumea păcănelelor fără jocurile clasice, acele jocuri cu fructe care trezesc nostalgia în rândurile celor mai împătimiți jucători de sloturi? Fără nicio îndoială, unul dintre cele mai populare astfel de jocuri în prezent este Sizzling Hot Deluxe, care este plin de simboluri delicioase gata să îți provoace apetitul pentru câștiguri. Lansat de către Green Tube (o divizie a Novomatic) în noiembrie 2007, jocul dispune de 5 role, 3 rânduri, 5 linii de plată și un RTP de 95,66%.

Modalități de a juca

Aproape că nu există cazino online din România care să nu aibă în ofertă Sizzling Hot Deluxe online, iar marea majoritate a acestora pot oferi varianta de a juca pentru bani virtuali, însă această modalitate nu îți poate aduce câștiguri reale, spre deosebire de cea pe bani reali. Simbolurile care îți pot aduce câștiguri sunt cireșele, lămâile, portocalele, steaua, strugurii, pepenele verde și numărul 7. Printre simboluri și funcții speciale regăsim:

  • Simbolul scatter reprezentat de steaua aurită, care îți poate aduce câștiguri dacă îți apare de cel puțin 3 ori oriunde pe ecran, spre deosebire de o combinație normală unde simbolurile trebuie să fie toate pe aceeași linie;
  • Funcția „Gamble”, care îți permite să îți dublezi câștigurile dacă ghicești culoarea viitoarei cărți extrase (poate fi roșie sau neagră).

Cum să câștigi

Sizzling Hot Deluxe slot este un joc foarte simplu, care nu recurge la diverse „artificii” pentru a majora câștigurile. Combinațiile generează câștiguri, o linie completă de câte 5 putând aduce 800 de monede în cazul cireșelor, portocalelor, lămâilor și prunelor, 2000 de monede în cazul strugurilor și a pepenilor verzi, 20000 în cazul unei linii complete de 7. Steaua poate fi oriunde pe linii, iar dacă apare de 5 ori îți poate aduce 1000 de monede.

Verdict

Simplitatea și calitatea ridicată determină popularitate foarte ridicată a acestui joc, care este arhicunoscut pentru orice jucător de păcănele din România.