Sloturi Online

Sloturile, cunoscute și drept păcănele, jocuri ca la aparate, mașinuțe, sunt jocurile de noroc care au cucerit lumea. Ideale pentru relaxare și fantastice la nivel de câștiguri (cele mai mari premii acordate la jocuri online de casino), aceste jocuri sunt în topul preferințelor jucătorilor de pe platformele digitale. Nu este nevoie să știi cum să joci, tot ceea ce trebuie să faci este să înveți valoarea simbolurilor și a combinațiilor (le găsești în tabelul de plăți). Mizează, trage de manetă și delectează-te cu cele mai populare sloturi online!

 

Citeste mai mult
Pearl Lagoon Joc pe bani virtuali
Leprechaun goes to Hell Joc pe bani virtuali
Fairy Gate Joc pe bani virtuali
Plenty on Twenty Joc pe bani virtuali
Golden Ark Joc pe bani virtuali
Dazzle Me Joc pe bani virtuali
House of Doom Joc pe bani virtuali
Fire Joker Joc pe bani virtuali
Mystery Joker Joc pe bani virtuali
Wild North Joc pe bani virtuali
Eastern Emeralds Joc pe bani virtuali
Sakura Fortune Joc pe bani virtuali
Dwarfs Gone Wild Joc pe bani virtuali
Zombie Circus Joc pe bani virtuali
Gardens of Riches Joc pe bani virtuali
Flamenco Roses Joc pe bani virtuali
Gold King Joc pe bani virtuali
Sizzling Hot 6 extra gold Joc pe bani virtuali
Lost Relics Joc pe bani virtuali
Leprechaun goes Egypt Joc pe bani virtuali
Page 1 of 3123

Tipuri de sloturi

La început, categoria sloturi era raportată la păcănelele cu fructe. Astăzi, secțiunea sloturi online cuprinde o gamă bogată de tipuri de astfel de jocuri, de la cele simple (3 tamburi și 3 linii de plată) și până la cele complexe (cu 6 sau 7 tamburi și multiple linii de plată). Au evoluat atât la nivel grafic, cât și la animații și partea audio; dar cel mai mult au evoluat în ceea ce privește jackpot-urile.

Astăzi, multe jocuri slot sunt însoțite de jackpot-uri progresive, iar unele dintre ele oferă astfel de jackpot-uri incluse (până la patru posibilități de câștig). Iar cazinourile digitale îi permit jucătorului să le încerci gratis, în versiunea demo ori pe bani reali sau cu bonusuri sub formă de rotiri gratis, care pot conduce la câștiguri în bani reali. Joacă astfel de sloturi gratis și poți câștiga bani reali pe bune!

Sloturile cu 3 tamburi

Cele mai simple forme de jocuri păcănele online, cunoscute și că sloturi cu fructe. Simbolurile și caracteristicile sunt predominante pe temă de fructe, stele sau bars, nu oferă câștiguri mari, dar aceste câștiguri sunt mai frecvente decât în cazul altor tipuri de sloturi.

Sloturile cu 5 tamburi

Cele mai apreciate jocuri aparate online, variază că număr de linii între 5 și 25. Oferă cele mai spectaculoase jackpot-uri și noile variante permit obținerea de câștiguri în diferite combinații de simboluri. Dispun de extra simboluri speciale, multe dintre acestea oferind acces la bonusuri unice, care ajută la creșterea valorii câștigului realizat de jucător.

Sloturile 3D

Aceste păcănele gratis oferă un alt fel de distracție jucătorilor; dincolo de rundele spectaculoase, modul de prezentare (introduceri animate, intrigă, etc.) este unul captivant. Include și acele sloturi cu 6, 7 sau 9 role și 243 sau 1024 de linii de plată, precum și video sloturile. Jackpot-urile au o valoare ridicată, iar cele de tip progresiv sunt numeroase.

Sloturile VR

Cele mai noi tipuri de sloturi online, care implică folosirea unor căști VR. Următorul pas în materie de jocuri de noroc, care presupun o interacțiune mult mai spectaculoasă între joc și jucător. Necesită utilizarea unui echipament special, așa că, nu este, momentan pentru toți jucătorii. Combină elementele tuturor celorlalte jocuri slot, iar efectele sunt uimitoare.

Sloturi Mobile

Datorită dezvoltării tehnologiei aceste jocuri păcănele online sunt în topul preferatelor jucătorilor. Accesibilitatea ridicată și bonusurile pentru mobil constituie un real avantaj în poziționarea lor. Optimizarea acestor sloturi pentru mobil înseamnă o încărcare mai rapidă și numeroase facilități la nivel de câștiguri.

Cum să alegi un slot de cazinou:

  • Joacă întotdeauna sloturi gratis cu mult înainte de a le testa pe bani reali
  • Alege-ți slotul în funcție de RTP (procentajul din banii pariați de jucători și care se întorc la aceștia sub forma potențialelor câștiguri)
  • Verifică volatilitatea jocului și care este avantajul la casă
  • Optează pentru acele sloturi care îți oferă runde gratis și care au caracteristici de multiplicare a câștigurilor
  • Mizează pe sloturile în care poți schimba valoarea limitelor de pariere

Termeni generali pentru sloturi online

Este extrem de indicat să cunoști tabelul de plăți și caracteristicile sloturile pe care le joci. Însușește-ți termenii utilizați pentru aceste jocuri de cazino; te va ajută de fiecare dată.

  • Simboluri: Reprezintă totalitatea semnelor afișate într-un joc. Simbolurile formează combinații; cu cât sunt mai mari combinațiile, cu atât câștigurile sunt mai valoroase. Se acordă câștiguri la o combinație de minim trei simboluri. Dispunerea simbolurilor în combinații se realizează în diverse moduri, pe verticală, orizontală, diagonală, încrucișat, pe laterale, iar în anumite situații se poate forma pe toate liniile (pentru acele sloturi online cu role și linii de plată multiple).
  • Simbolul Scatter: Este simbolul de la cele mai populare sloturi online care dă semnalul unei combinații de multiplicare a câștigurilor. În repetate cazuri, acesta este simbolul care oferă acces la runda cu rotiri gratis. În alte cazuri, rolul său este preluat de simbolul Bonus. Orice combinație care implică simbolul Scatter determină posibile câștiguri pentru jucător. Beneficiază de o imagine diferită, de multe ori fiind chiar logo-ul respectivului slot.
  • Simbolul Wild: Este simbolul care apare în noile păcănele gratis, rolul său fiind același de fiecare dată: contribuie la formarea unei combinații dătătoare de câștig. Este un simbol universal, înlocuiește orice alte simboluri (în foarte multe jocuri slot nu îl poate înlocui pe Sactter). Diverse jocuri păcănele online oferă și noi forme ale simbolului Wild, așa cum sunt simbolurile Wild care se extind ori cele care se stivuiesc.
  • Jackpot progresiv: Este potul suprem, valoarea sa fiind colectată din mizele jucate de toți jucătorii care au ales un anumit slot. Cele mai mari jackpot-uri acordate la sloturi sunt de zeci de milioane de dolari și euro; unele sloturi online dispun de jackpot-uri incluse în joc, care preced câștigarea potului suprem.
  • Caracteristica Bonus: Este o trăsătură care îi oferă unui jucător posibilitatea de a pleca cu mai mulți bani din runda respectivă. Apare sub forma unei runde cu rotiri gratis sau a unei runde în care jucătorul poate alege culoarea unei cărți sau valoarea mai mică sau mai mare. Oferă posibilitatea multiplicării câștigului, dar, în cazul anumitor sloturi, și pierderea câștigurilor obținute până atunci.

Rezumat

Astăzi, poți juca jocuri păcănele online, într-un mod mult mai atractiv decât în cazinourile terestre. Există o varietate de sloturi, de le cele cu 3, 5, 7 sau 9 tamburi și până la cele 3D sau VR. Simbolurile s-au modificat, iar valoarea lor este mult mai ridicată în combinațiile care se obțin greu. Poți testa cele mai populare sloturi online gratuit; chiar este indicat să joci păcănele gratis. Delectează-te cu jocuri slot de calitate și distrează-te neîngrădit, în aventuri spectaculoase online cu șansa obținerii unor câștiguri fenomenale!