Starburst

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
Linii de plată 10
Role 5
RTP 96.1%
Pariu maxim 100
Pariu minim 0.01

Netent este un creator de succese în serie în materie de video sloturi. Starburst confirmă acest aspect, cele 10 linii plătitoare și 5 role oferindu-le jucătorilor de cazino un spectacol vizual șarmant în lupta lor pentru premiul de 50000 de monede. RTP-ul este 96, 1% (avantaj la casă 3,9%), iar volatilitatea mică contribuie la dinamismul acestui slot cu tematica inspirată de sloturile cu fructe.

Caracteristici joc Starburst online

Multiplicatorii se limitează la 1x, iar runda bonus este declanșată de simbolul Wild (nu de Scatter, ca în multe alte jocuri). Primești 3 rotiri gratuite, iar simbolul Wild (steaua multicoloră) are atribuții supreme în acest slot. Ca de obicei, formulele de cinci semne identice contribuie la creșterea câștigului până la valori maximale:

  • Pietrele Mov și Albastru oferă 25 de monede;
  • Piatra Portocalie îți aduce 40 de monede;
  • Piatra Verde vine cu 50 de monede;
  • Piatra Galbenă îți dăruiește 60 de monede;
  • Șeptarul returnează 120 de monede;
  • Simbolul Bar vine cu 250 de monede.

Se poate miza între 0,10 și 100 de monede (suma mizată influențează valoare potențialului câștig). Premiul cel mare, de 50000 de monede este mai degrabă posibil la un nivel de pariere cât mai ridicat (sunt 10 niveluri de miza).

Cum să-ți maximizezi șansele la câștig în Starburst

În caseta slotului Starburst online se precizează clar că valoarea mizei influențează câștigul final. Cum nu ai simbolul Scatter în joc, baza o constituie simbolurile Wild (care te ajută să re-declanșezi 3 Învârtiri gratuite).

Volatilitatea mică (câștiguri minuscule, dar periodice) este un element care contribuie la dinamizarea acțiunii. Avantajul la casă este de 3,9% și cum mizele mici nu sunt deloc avantajoase pentru a facilita câștigurile, atenție sporită pentru a nu-ți epuiza bugetul prea repede.

Starburst– curcubeul culorilor și a câștigurilor în bani reali!

Puține jocuri reușesc să performeze așa cum o face Starburst slot. Este genul de video slot pe care îl poți juca non-stop, fiindcă te captivează. Încearcă-l și tu pentru a te prinde în Starburst mania!

Video