Super Flip

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 20
Role 5

2016 a fost un an bun pentru Play’n Go și fanii brandului creator de jocuri pentru mașinuțele virtuale. Tematica acestui video slot amintește de sloturile cu fructe. Cele 20 de linii plătitoare, 5 role, RTP-ul de 96, 53% și câștigul pus în joc (nu mai puțin de 1 milion de monede) sunt argumente suficiente pentru a-l testa. Iar răspunsul fanilor și jucătorilor de cazino de pretutindeni a fost pe măsură – o confirmă popularitatea la fel de ridicată de care se bucură Super Flip chiar și acum!

Caracteristici joci Super Flip online

Pariuri poți plasa, între 0,20 și 100 de monede și chiar dacă nu sunt multiplicatori, unul dintre avantajele acestui slot de cazino este faptul că poți obține, în runda bonus, până la 90 de învârtiri gratuite. 

Simbolul Scatter este redat sub forma logo-ului Super Flip. Simbolul Wild este desenat tot ca un logo (de data aceasta Wild). Formulele câștigătoare sunt de cinci simboluri identice:

  • Super Flip returnează 250 de monede
  • Culorile cărților de joc oferă 20 de monede
  • Căpșuna și Trifoiul generează 40 de monede
  • Potcoava și Steaua oferă 80 de monede
  • Diamantul și simbolul Wild recompensează cu 250 de monede

Opțiunea de Re-Învârtire este avantajoasă pentru că-ți ofere o șansă în plus la câștig. Testează slotul Super Flip online, fiindcă se evidențiază printre alte jocuri de cazino!

Cum poți obține câștiguri la Super Flip

Pe cât de încântător este din punct de vedere vizual acest video slot, pe atât de greu este să reușești să ajungi la milionul de monede. Volatilitatea mare (iregularitate în realizarea de câștiguri) și avantajul la casă de 3,47% îi pot pune în dificultate pe jucătorii începători. Opțiunea de Bonus (Free Spins) vine cu până la 15 rotiri gratuite.

Super Flip slot – distracție fantastică, premii absolute!

Super Flip este una dintre capodoperele Play’n Go, așa că, dacă premiul de 1 milion de monede nu îndeajuns de convingător, joacă-l pentru nivelul maxim de distracție!

Video