Troll Hunters

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 30
Role 5
RTP 96.73%
Runde bonus Yes
Runde gratuite No

Play’n Go lansa în 2016 un super slot; 5 role, câștiguri pe toate liniile, RTP de 96, 73% și un premiu de peste două milioane monede. Troll Hunters slot se anunță deja a fi un succes de cazino. Tematica abordată este din lumea fantasticului, așa că o să ai parte de o aventură garantată!

Ce și cât se câștigă la Troll Hunters slot

Pornind de la un avantaj al casei de 3, 27% și o volatilitate medie, jucătorii pot dezvolta o strategie proprie de câștig. Mai ales că vorbim de un jackpot de două milioane de monede (ceea ce înseamnă bani reali serioși). Poate că sunt destule jocuri aparate care să-ți ofere alte tentații, dar Troll Hunters online este suficient dacă vrei distracție și bani.

  • Simbolul Wild îți facilitează câștiguri pe măsură (inclusiv câștiguri consecutive);
  • 10 Troli pe ecran, în modul Bonus echivalează cu un câștig de 100x miza, fiindcă toate simbolurile sunt Scatter;
  • Începi cu 10 free spins și poți ajunge până la 20 de free spins.

Așadar, alege-ți un cazino dintre recomandări, caută Troll Hunters de la Play’n Go și vei avea parte de câștiguri consecutive, rotiri gratuite și multiplicatori la câștig!

Cum poți obține câștiguri la Troll Hunters

Partea mai puțin bună a slotului este modul de pariere puțin haotic (poți plasa mize între 0,20 și 100 de monede, apoi limitele se modifică). Treci peste, pentru că Troll Hunters slot chiar merită jucat. În general, fiind vorba de o volatilitate medie, câștigurile se lasă ușor așteptate, dar până și cele mai mici îți dau de 20x miza jucată. Așa că, ia în calcul, cât poți câștiga, dacă plasezi miza maximă!

Troll Hunters online – premii super, distracție mega!

Troll Hunters merită jucat, nu doar pentru că este amuzant (animațiile sunt savuroase) sau pentru că-ți oferă un jackpot de două milioane. Joacă-l în orice cazino real, cu banii pe bune, fiindcă distracție și câștigurile nu vor cunoaște limite!

Video