Vikings Go Wild

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 25
Role 5
RTP 96.3%
Pariu maxim 50
Pariu minim 0.01
Runde bonus No
Runde gratuite Yes

Yggdrasil a creat în 2015 un slot ce stârnești pasiuni și peste ani. Grafica atractivă, sunetele spectaculoase și un premiu de 25,000 de monede sunt motive bune de a încerca Vikings Go Wild online. 5 role, RTP de 96, 3%, 25 linii plătitoare, o temă care combină realitatea cu fantasticul – și aventura este gata de a fi începută! Vikings Go Wild slot îți va schimba percepția despre aceste jocuri de noroc, așa că joacă-l cât mai repede!

Caracteristici Vikings Go Wild slot

Precum în multe jocuri din cazino, Vikings Go Wild se joacă nu doar cu simbolul Wild (îți oferă Sticky Wilds), ci și cu simbolul Scatter. Rezultatul?

  • Apariția scuturilor (simbolul Wild) pe ecran facilitează obținerea de formule câștigătoare;
  • Simbolul Scatter (drakkar- corabia vikingă) îți oferă acces la învârtiri gratis;
  • 3x Scatter echivalează cu 8 free spins, 4x Scatter îți oferă 16 rotiri gratuite și 5x Scatter îți pune la dispoziție 24 de free spins.
  • Runda Bonus – Treasure Chest este un tip de bonus în care primești bani sau rotiri gratis, în mod aleatoriu.

Dacă ai înțeles cum funcționează treaba cu Vikings Go Wild, atunci alege-ți un cazino și testează-ți tăria de viking!

Ce este de câștigat cu Vikings Go Wild online?

Cum joci contra unui avantaj la casă de 3, 7%, iar jocul are o volatilitate medie/mare, atunci ai nevoie de ceva răbdare pentru premiile mari. Iar Yggdrasil știe cum să te determine să joci în continuare, așa că, vei avea parte de acces la combinații câștigătoare. Poți plasa mize între 0, 25 și 50 de monede; dar, treabă poți face mai ales cu runda Treasure Chest, care îți poate oferi câștiguri în bani de până la 40x miza.

Vikings Go Wild – câștigul este onoarea oricărui jucător!

Pentru cei care apreciază creațiile Yggdrasil, Vikings Go Wild înseamnă calitate, acuratețe, detalii complexe și premii pe măsură. Celorlalți jucători le recomandăm toate acele jocuri create de companie, pentru că își vor găsi noi preferate, așa cum este și cazul cu Vikings Go Wild slot!

Video