Vikings

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 243
Role 5
RTP 96.05%
Runde bonus Yes
Runde gratuite Yes

Netent își desăvârșește portofoliul de video sloturi originale cu Vikings, un joc inspirat dintr-un serial TV. Seria se bucură de un succes enorm, așa că jocul de cazino cu 243 de moduri plătitoare, 5 role și un jackpot de 1 milion de monede urmează același drum. 

Lansat în 2018, Vikings slot se transformă în timpul jocului într-un slot cu 7 role și 78,125 de moduri plătitoare. Delectează-te cu un slot care o să-ți schimbe complet perspectiva asupra jocurilor ca la aparate!

Caracteristici Vikings slot

Grafica 3D și animațiile aferente contribuie la crearea unei atmosfere spectaculoase. Poți efectua pariuri între 0,20 și 100 de monede. Cum se pare că Netent își dorește să schimbe regulile jocului, simbolul Wild și Scatter au alte moduri de a-ți oferi un câștig multiplicat. Ai la dispoziție role care se extind, oferindu-ți personajul întreg pe ele; poți obține până la 7 Invartiri Gratuite.

  • Plățile cele mai mari sunt făcute de rolele expandabile, care sunt acoperite de personaje de sus până jos –caracteristică Hotspot;
  • Simbolurile Misterioase sunt un concept introdus de Netent și care transformă Vikings slot într-un produs revoluționar;
  • Aceste simboluri Misterioase conduc la manifestarea caracteristicii Shield Wall (rolele sunt acoperite în întregime de personaje);
  • Rotirile Raid sunt cele care generează modul de joc cu 7 role și 78,125 de moduri plătitoare.

Cei mai interesanți multiplicatori (în funcție de mize și modul de joc în care apar) sunt 243x, 608x sau 10,000x.

Cum poți câștiga la Vikings online

Volatilitatea medie/mare și avantajul la casă de 3,95% trebuie să te pună în gardă. Ai la dispoziție zece niveluri de pariere, iar dacă ai un buget restrâns, mai degrabă joacă pe mize mici. Șansele de câștig sunt ridicate, doar dacă ai răbdare, iar, în general, jocul acordă potențiale oportunități de câștig și celor care mizează pe valori scăzute.

Vrei să ai parte de o provocare senzațională în materie de video sloturi? Încearcă Vikings online și descoperă de ce Netent reușește să își surprindă întotdeauna jucătorii cu produse spectaculoase!

Video