Wild Blood

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
Linii de plată 15
Role 5
RTP 96.17%
Runde bonus Yes
Runde gratuite No

Play’n Go a reușit să creeze o feerie a tenebrelor într-un video slot captivant- Wild Blood. Testează-ți curajul cu acest joc la aparate, cu 15 linii plătitoare, 5 role și RTP de 96, 2%. Tematica este bazată pe poveștile de groază cu vampiri, iar atmosfera este perfect redată prin elemente grafice și audio creative. Wild Blood slot este un video slot pentru cei care sunt atrași de partea întunecată a lumii, dar și de posibilitatea de a face bani din explorarea curajului lor în orice cazino.

Caracteristici joc Wild Blood online

Pariază între 1 monedă și 25 de monede și începe-ți aventurile printre vampirii fățoși și vampirițele de o frumusețe imortală. Simbolul Wild (vampirul arătos) vine și sub formă expandabilă (Expanding Wild), dar simbolul Scatter face diferența (redat sub forma logo-ului slotului). Se pot câștiga până la circa 50 de învârtiri gratuite (cu tot cu Re-spins), iar multiplicatorii sunt de 2x în cadrul acestor runde. În rest, poți obține între 1x și 5x multiplicatori.

Cinci simboluri identice, reunite în combinații câștigătoare sunt îndeajuns pentru a-ți facilita câștigul:

  • Vampirul Wild vine cu 2500 monede
  • Vampirița Roșie îți da 750 monede
  • Vampirița Albastră te recompensează cu 500 monede
  • Vampirița Verde îți oferă 250 monede
  • Cărțile de joc  – câștiguri mici

Runda Bonus este de tip Pick’em, așa că îți poți testa norocul cu șanse reale de câștig.

Maximizează-ți șansele de câștig la Wild Blood

Ca de obicei, în mai toate aceste jocuri Play’n Go, runda Gamble îți este de folos pentru multiplicarea a tot ceea ce ai câștigat. Caracteristica Re-spins îți oferă posibilitatea de a ajunge până la cincizeci de învârtiri gratuite, ceea ce îți permite să beneficiezi de multiple șanse la câștig. Nu uita că avantajul la casă este de 3,8%, așa că joacă pe mize mici și medii, pentru a nu-ți epuiza bugetul instant.

 

Wild Blood – străbate tenebrele și câștigă premiile!

Te vei relaxa jucând Wild Blood, nu doar pentru că partea întunecată a vampirii este distractivă, ci pentru că vei dispune de șanse mari să pleci acasă cu bani reali din plin!

Video