Wild Wild West

Caracteristici
  • Software furnizat de:
  • Teme: Video Slot
  • Deschidere mobilă: Yes
Linii de plată 10
Role 5
RTP 96.7%
Runde bonus Yes
Runde gratuite Yes

Creat în 2017, Wild Wild West se dovedește a fi un nou succes Netent. 5 role, 10 linii câștigătoare, RTP 96, 7%; jucând Wild Wild West online vei avea drept țintă un premiu de 50,000 de monede. Jucătorul trebuie să ajute la jefuirea unui tren; pare simplu, dar, volatilitatea mică/medie a jocului s-ar putea să dovedească că este dificil. Joacă Wild Wild West slot pe bani reali și vezi cât de greu este în Vestul Sălbatic!

Caracteristici  Wild Wild West slot

Numeroase jocuri îți oferă simboluri personalizate, dar, acest slot machine chiar este unul dintre cele mai complexe în acest sens. Simbolul Wild vine în variații de:

  • Expanding – poți obține o linie cu câștig doar din aceste simboluri;
  • Multiplier – 2x la câștiguri, de fiecare dată când apare;
  • Spreading – câștigurile se multiplică prin transformarea simbolurilor adiacente.

Simbolul Scatter aduce runda Pick and Click (multiplicatori între 5x și 50X) și 30 de free spins, ceea ce este un plus în favoarea ta. Mixează pariurile (între 0,10 monede și 100 monede) plasate la acest slot Netent, ca să ai mai mult succes!

Joacă Wild Wild West online la cazino și vezi diferența față de variantele de jocuri gratis!

Poți câștiga la Wild Wild West online?

Avantajul casei este de 3,3%; cu toate acestea, volatilitatea slotului este mică. Câștigurile sunt dese, dar valoarea le este scăzută. Runda Pick & Click poate face diferența, aici multiplicatorii fiind de mare ajutor. Reține că este o diferența mare între jocul pe bani reali și cel gratis (câștigurile sunt mai frecvente și mai mari în varianta gratuită, tocmai pentru a te atrage). Creează-ți un buget și nu miza fără o strategie prealabilă!

Spectacol și bani!

Netent nu a creat doar un slot încântător la nivel grafic și audio, ci și o provocare! Testează-ți îndemânarea și norocul și vezi dacă poți învinge provocările Vestului Sălbatic!

Video